Kurssit

Seuraava yleinen alkeiskurssi »

Räätälöidyt pikakurssit ja lajiesittelyt »

Perustietoa alkeiskursseista

Kurssien ajankohdat

Järjestämme alkeiskurssin perinteisesti alkusyksystä ja -keväästä. Tämän lisäksi keräämme listaa miekkailusta kiinnostuneista ja pyrimme järjestämään kursseja aina kun saamme tarvittavan määrän osallistujia kokoon. Jos olet kiinnostunut, ilmoita omat tietosi osoitteeseen ollijvaisanen[at]gmail.com tai soita numeroon p. 041 749 1785

Alkeiskurssin sisältö

Alkeiskurssiin kuuluu yleensä viisi kahden tunnin mittaista harjoituskertaa. Tunneilla opetellaan miekkailun perusasiat miekkaotteesta ja askeltamisesta yksinkertaisimpiin hyökkäys- ja väistöliikkeisiin. Aseena käytetään kalpaa. Kurssin jälkeen osallistujilla on valmiudet jatkaa seuran yleisissä harjoituksissa.

Varusteet

Tavalliset sisäliikuntavaatteet ja -kengät sekä mielellään verryttelyhousut ja pitkähihainen paita tai verryttelytakki. Alkeiskurssilla ja harrastuksen alkuvaiheessa käytetään seuran suojavarusteita ja miekkoja.

Paikka

Alkeiskurssit pidetään Kuokkalan Graniitissa, Pohjanlahdentie 12. Käytössä on tanssisali ja miekkailutila.

Kuka voi osallistua?

Alkeiskursseille voivat osallistua yli 15 vuotiaat miehet ja naiset. Ikärajan syynä on se, että seuran käytössä on tällä hetkellä vain aikuisten harjoitteluvarusteita.